Producten & Diensten

Producten

Op zoek naar een nieuwe Apple, PC, Server, virtuele migratie, netwerk-architectuur, firewalls, VPN, Terminalservers en Clustering ? Wij bieden het allemaal ! Wij vinden direct contact nog steeds het beste, vandaar, geen webshop !

Contacteer ons voor een offerte !

Diensten

Naast het opzetten van uw IT-infrastructuur is er natuurlijk ook het onderhoud, het anticiperen op mogelijke uitval, en laten we eerlijk zijn, bij een goede voorbereiding en degelijke infrastructuur kan veel opgevangen worden.  Wij werken niet op contractuele basis, maar in vertrouwen. Zo hangt u bijvoorbeeld niet vast aan zogezegde automatisch controlesystemen, maar elke actie die ondernomen wordt is daadwerkelijk door een persoon gebeurd !

En, omdat het soms snel moet gaan :
Met ons eigen "systeem van op afstand" (Remote Access Center) ruimen we zo goed als 90% van kleine accute probleempjes op, waar u als modale computergebruiker mee te maken krijgt, van de baan.  Zowel van de met Windows uitgeruste PC of een Apple nemen we de schermen over.  U toont uw probleem, en wij lossen ze op.
Zie de rubriek "RAC" om hiermee van start te gaan !

Toch geen oplossing ?  Onze agenda's puilen niet uit, en daar kiezen we bewust voor om toch de mogelijkheid te garanderen bij zware pannes een interventie te garanderen binnen de 4 werkuur.

Vraag gerust naar onze referenties via het contact-formulier ... 

Powered by